Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op populaire vragen die gesteld worden door onze bezoekers.


Je wilt graag weer een bijzonder iemand leren kennen. De loveborrel is een laagdrempelige gelegenheid om andere mensen te leren kennen. Je weet zeker dat de deelnemers allemaal vrijgezel zijn en open staan voor nieuwe contacten. De avonden zijn bovendien verdeeld in de leeftijdscategorie 25+ en 40+.


Dat vinden wij op zich geen probleem; je mag een aantal jaar jonger of ouder zijn dan de gestelde leeftijdsgrenzen. We hebben geen harde grens hierin getrokken en we vertrouwen er op dat je zelf weet bij welke groep jij je thuis voelt.


Als je ingelogd bent met je account ga je naar het event waarvoor jij je wilt inschrijven. Je kiest het kaartje dat je wilt aanschaffen en vervolgens kom je terecht in de winkelwagen. Hier krijg je de mogelijkheid om punten toe te passen. Bovenin zie je staan gebruik 10 punten voor 23 korting op de tickets. Dan klik je op apply discount. Om vervolgens door te gaan naar afrekenen en het proces te voltooien.


Zeker mag je iemand meenemen. We verwachten dan wel een beetje dat je iemand meeneemt die ook vrijgezel is. We moedigen je wel aan om alleen te komen, dat maakt het makkelijk voor iemand om jou aan te spreken.Ook helpt het jou om je open te stellen voor anderen. Bedenk dat iedereen graag met anderen in contact wil komen en dat dat voor alle aanwezigen best een beetje spannend is. Als je het op de avond even lastig vindt zijn wij aanwezig om je vooruit te helpen. De hostess brengt ook mensen met elkaar in gesprek en als je even een handje nodig hebt om met iemand in gesprek te komen kan je haar ook even aanschieten.


Wij streven er naar om hier minimaal 40 van te maken.


Wij geven alleen het email adres door in onze matchmail

Heb je een andere vraag?

Neem dan contact met ons op.