Speeddaten: Lovedates door Loveborrel

Speeddaten is een leuke manier om snel met veel leuke vrijgezellen in contact te komen. Tijdens de avond neem je kort per persoon de tijd om een gezellig gesprek te hebben.

Tijdens de avond kun je tussen de 10 en 20 dates verwachten. Tijdens elke date heb je 3 minuten de tijd om een gezellig gesprek met elkaar te hebben. Hier komt dan ook de naam speeddaten vandaan.

Door meer over jezelf te delen maar vooral ook vragen te stellen, krijg je een indruk of iemand wellicht wel bij je past. Hebben jullie bijvoorbeeld veel met elkaar gemeen of ben je gewoon oprecht geïnteresseerd wat er zich bevindt achter die geweldige uitstraling?

Tijdens het speeddatemoment leer je iemand beter kennen om te kijken of jij hiermee een klik hebt.  Het is geweldig om iemand in het echt te ontmoeten om vervolgens te kijken waar de liefde jullie kan brengen.

 

speeddaten | blog |

Na het speeddaten geef jij je matches door aan ons en als iemand jou ook ingevuld heeft, dan ontvang je elkaars contactgegevens per email. Met deze contactgevens kan je zelf ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Na afloop ontvang je in onze email leuke datingtips om direct indruk te maken op jouw date. Deze mag je gebruiken om een leuke vervolgdate in te plannen of eventueel ter inspiratie.

Je liefde ontmoeten in het echte leven is een geweldig avontuur en Loveborrel staat voor je klaar om je te ondersteunen en hier een groot succes van te maken.

Het verloop van de avond heb je zelf in de hand

Heb je al een keer eerder gespeeddate of is dit de eerste keer dat je het doet? De eerste keer speeddaten kan soms als een drempel aanvoelen. Een van de veel gestelde vragen is bijvoorbeeld of het normaal is om alleen te komen. Doe dit vooral!

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen vooral zichzelf is. Wij ondersteunen iedereen om de beste versie van zichzelf te zijn tijdens de speeddates.

Ter voorbereiding van de speeddate avond ontvang je per email vooraf een aantal tips. Deze kan je gebruiken om meer succes te halen uit je dates. Hier mag je gebruik van maken of wellicht inspireert het je om zelf op een creatieve en spontane manier het gesprek aan te gaan.

Voor vragen kan je ons ook altijd per email, contactformulier of ons whatsappnummer onderaan de website bereiken voor vragen. Heb je nog vragen voordat het speeddaten gaat beginnen. Kom vooral even eerder, onze hostess staat voor je klaar.

 

Een kleine impressie van een van onze events

Voordelen van speeddaten bij Loveborrel

Wij zorgen voor een leuke en gezellige avond met veel dates die jij kan ontmoeten! Loveborrel maakt elke keer speeddaten uniek met nieuwe vrijgezellen en een gezellige sfeer.

Na het event is er de mogelijkheid om aansluitend nog even een drankje te doen tijdens de borrel. Een extra gezellig moment om toch nog even contact te maken met die persoon waarmee jij een klik hebt gekregen.

  • Ontmoet veel vrijgezellen.
  • De tweede Lovedates is kosteloos.
  • Na afloop nog even gezellig borrelen met elkaar.

Gedurende de avond staat onze hostess voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en jouw te helpen om je avond tot een succes te maken.

Ervaringen

Wil jij meer weten over hoe deelnemers de avonden ervaren hebben? Dan kan je dit terugzien in onze impressievideo maar ook heeft Anna een aantal leuke blogs geschreven over haar avonturen tijdens de events.

Verlaag je verwachtingen en verhoog je intentie. Dan weet je zeker dat de single avonden fijn zijn, nieuwe mensen ontmoet en veel leert op gebied van daten

In een serie van 4 blogs vertelt Anna meer over zichzelf en vooral haar persoonlijke zoektocht naar liefde. Ze deelt geweldige tips die ze gebaseerd heeft op haar eigen ervaringen tijdens de single avonden.

Het beste is om het gewoon eens te proberen! Op deze manier kan je voor jezelf bepalen welk single event het beste bij je past. Daag jezelf uit en ga erop uit. Ontmoet nieuwe mensen en kom op een leuke spontane manier nieuwe liefde tegen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Op onze website hebben wij per event een overzichtelijke pagina gemaakt met informatie over de avond. Hier vind je de de datum, locatie, de doelgroep en de mogelijkheid om je aan te melden.

Schrijf jij je voor het eerst in? Dan ontvang je van ons een gratis account met punten om je kosteloos in te schrijven voor de tweede kosteloze speeddate. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om deel te nemen aan bijvoorbeeld de Loveborrel.

Heb jij interesse gekregen om deel te nemen aan één van onze speeddates? Zie onze agenda voor meer informatie over de mogelijkheden om deel te nemen.

Wie zijn wij?

Loveborrel organiseert al geruime tijd single events voor vrijgezellen. Wij geloven enorm in de kracht van elkaar ontmoeten in het echte leven. Om deze reden zijn we begonnen met het organiseren van deze ontmoetingsavonden. Lets make love happen!