4# Dating tips om indruk te maken tijdens een eerste ontmoeting

Eerste ontmoetingen kunnen best lastig zijn. Je zenuwen kunnen je onzeker maken of wellicht was je al wat onzeker. Jij wilt het liefst dat iemand de juiste indruk van je krijgt en succesvol iemand ontmoeten waarin jij geïnteresseerd bent. Deze dating tips helpen je!

In deze blog gaan we je een aantal tips geven om hieraan te werken.

Tip 1# Positiviteit

Positiviteit is niet alleen goed tegen stress en je gezondheid. Het is ook bewezen dat mensen die positief in het leven staan en dit ook duidelijk laten zien, een goede indruk achterlaten bij een eerste ontmoeting.

Kijk maar eens om je heen. Mensen voelen zich automatisch aangetrokken tot personen die een leuke positieve en vrolijke uitstraling hebben. Gebruik je glimlach en denk aan positieve dingen.

Tip 2# Interesse tonen

Herken jij jezelf als ik zeg dat je vanuit onzekerheid en zenuwen wellicht veel over jezelf praat? Mensen ervaren het als leuk en positief wanneer iemand veel interesse in hen toont. Gebruik deze dating tips spontaan.

Dit kan je doen door verschillende vragen te stellen maar ook door er achter komen waarom iemand deze antwoorden geeft. Durf te vragen. Nee heb je, ja kan je krijgen.

Zeg nou zelf, het is toch leuk als mensen interesse in jou tonen? Geef dat goede gevoel ook aan een ander!

Dating tips

Tip 3# Flirten

Wees niet bang om te flirten of een compliment te geven. Hierdoor maak je indruk en geef je aan dat je interesse hebt in de ander.

Het is bijvoorbeeld leuk om te zeggen dat deze persoon je direct op was gevallen of dat je graag deze persoon beter wilt leren kennen en waarom.

Ben je echt oprecht onder de indruk van iemand geef dit dan ook aan. Wees hier echter wel subtiel in. Je wilt namelijk niet te overheersend overkomen.

Geef de ander altijd de ruimte om te reageren en pas je gesprekken hier op aan. Gebruik deze dating tips met beleid!

Tip 4# Dress to impress

Neem de tijd om er mooi uit te zien. Je kan hiervoor nieuwe kleren kopen die meegaan met de mode of, als je al in het bezit bent van een gestylde garderobe, selecteer dan je beste outfit uit de kast.

Neem een douche van tevoren en maak altijd gebruik van verzorging producten zoals deodorant, gezicht crèmes en parfum. De gouden regel is dat je wel jezelf blijft. Doe wat bij jou past!

Er zijn geen exacte regels tijdens een eerste ontmoetingen. Maar deze dating tips kunnen je helpen om van elke ontmoeting een succes te maken. Probeer het uit tijdens een feestje of tijdens de Loveborrel!

Bonus Tip 5# Love assistant

Wil jij succesvol worden in de liefde? De Love assistant kan je helpen om het beste uit jezelf te halen om een mooie liefde te ontmoeten.